Over ons

Over ons

Uitgeester Notariaat

Een jong, modern notariskantoor. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van registergoed, ondernemingsrecht, familierecht & estate planning. Het kantoor in Uitgeest is gelegen direct aan de snelweg A9, met ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons opnemen. Uw eventuele vraag kunt u uiteraard ook per e-mail stellen.

De notarissen en medewerkers van Uitgeester Notariaat werken goed, goedkoop en snel. We kunnen goedkoop werken, doordat wij kostprijsvolgend werken.

We helpen u graag op het gebied van familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Derhalve bent u bij ons in goede handen voor onder meer de overdracht van uw huis, het vestigen van hypotheken, uw testament, estate planning, voogdijbenoeming, samenlevingsovereenkomst, huwelijkse voorwaarden, partnerschaps voorwaarden, afwikkeling van een nalatenschap en dergelijke.

Ook zijn wij gespecialiseerd in ondernemingsrecht, zodat u bij ons aan het goede adres bent voor de oprichting van uw B.V., statutenwijziging, overdracht van ondernemingen, aandelenoverdracht, uitgifte aandelen, certificering van aandelen, bedrijfsopvolging, vereniging en stichting, enzovoorts.

Bent u wellicht benieuwd of bijvoorbeeld uw testament aan vervanging toe is? Wij doen graag een gratis testament check voor u!

Wij staan voor u klaar!

Menu